ویزای جدید سه ساله یا پنج ساله والدین

parent_Visaپارلمان استرالیا در حال بررسی نوع جدیدی از ویزاهای موقت برای والدین است که  در صورت تصویب، قرار است این ویزا در سال مالی 2018 – 2017 در برنامه مهاجرتی استرالیا گنجانده شود.

ویزای جدید والدین به دو شکل  3 ساله و 5 ساله ارائه خواهد شد که می توان چندین بار آنرا تمدید کرد اما در نهایت والدین می توانند حداکثر به مدت ده سال در استرالیا زندگی کنند.

هزینه ویزای سه ساله مبلغ پنج هزار دلار و برای ویزای پنج ساله مبلغ ده هزار دلار خواهد بود و نیاز نیست پولی به عنوان ودیعه به حساب دولت واریز شود.

والدین باید توسط فرزندانشان برای این ویزا اسپانسر شوند و این یک ویزای موقت است و جایگزینی برای ویزاهای دائم استرالیا برای والدین به شمار نمی آید.

برخلاف ویزاهای دائمی والدین که باید نیمی از فرزندان در استرالیا اقامت دائم داشته باشند و یا شهروند این کشور باشند، برای درخواست این ویزا نیاز نیست که این شرط احراز شود.

هم پدر و هم مادر می توانند بطور همزمان برای این ویزا اقدام کنند و توسط فرزندشان اسپانسر شوند ( حداکثر 2 نفر )   اما با توجه به مطالب منتشره در وب سایت اداره مهاجرت ،  به نظر می رسد که به عنوان مثال در یک خانواده سه نفری که متشکل از زن و شوهر و فرزند باشند، فقط پدر و مادر زن و یا پدر و مادر شوهر می توانند در استرالیا به طور همزمان اقامت داشته باشند . برای روشن شدن موضوع  به مثال ذیل توجه کنید:

” علی و نازنین شهروند استرالیا هستند و به مدت 5 سال است که در استرالیا زندگی می کنند و هر دو شاغل هستند، آنها فرزندی به نام مهران دارند. علی و نازنین تمایل دارند که والدینشان را به استرالیا بیاورند تا هم از دلتنگی رهایی یابند و هم اینکه با خیال راحت مهران را بدست پدر بزرگ و مادر بزرگش بسپارند.”

در مثال بالا فقط پدر و مادر علی  و یا پدر و مادر نازنین می توانند به طور همزمان در استرالیا باشند و از مهران مراقبت کنند و هر چهار والدین نمی توانند به طور همزمان در استرالیا زندگی کنند.

هنوز مشخص نیست که آیا مثلآً پدر علی  و یا پدر نازنین می توانند شرط  زندگی حداکثر دو والدین را به طور همزمان در استرالیا احراز کنند یا خیر و یا اینکه والدین  هر دو باید از یک خانواده باشند. باید صبر کرد زمانی که این ویزای جدید به طور رسمی وارد چرخه ویزاهای استرالیا شد، پاسخ این سئوالات را پیدا کرد.

شرایط دیگر ویزا

والدین باید طی مدت اقامتشان  تحت پوشش شرکت های بیمه قرار بگیرند و مدیکر شامل حالشان  نمی شود.

برای درخواست این ویزا دو پروسه مجزا پیش بینی شده است و در ابتدا باید درخواست فرزند برای اسپانسرکردن والدینش مورد بررسی و تایید اداره مهاجرت قرار گیرد و سپس برای ویزای  پدر و مادر اقدام شود.

پدر و مادر نیاز نیست که برای درخواست ویزا امتحان زبان انگلیسی بدهند و در طی مدت زمانی که در استرالیا هستند حق کار و تحصیل ندارند، اما می توانند به عنوان مثال از نوه هایشان مراقبت به عمل بیاورند و یا کارهای داوطلبانه رایگان انجام بدهند ، اما اگر بخواهند که تحصیل کنند باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنند.

تنها طریقه درخواست  این ویزا به صورت آن لاین است و تنها کسانی می توانند اسپانسر والدینشان شوند که شرایط ذیل را داشته باشند:

  • فرزند تنی و یا فرزند خوانده  والدینشان باشند
  • برگه های احراز هویت داشته باشند
  • دارای اقامت دائم استرالیا باشند و یا اینکه شهروند استرالیا باشند
  • بالای 18 سال سن داشته باشند
  • حداقل در استرالیا به مدت چهار سال زندگی کرده باشند
  • بتوانند شرط درآمدزایی را  در استرالیا احراز کنند و شاغل باشند
  • شرط داشتن شخصیت مورد قبول استرالیا را احراز کنند

لازم به ذکر است که اگر والدین در زمانی که در استرالیا هستند در وضعیتی قرار گرفتند که هزینه های درمانی را به سیستم استرالیا تحمیل کردند، فرزندان بایستی تعهد بدهند که هزینه ها درمانی را جبران خواهند کرد و به سیستم بازپرداخت خواهند کرد.

کسانی که در حال حاضر با ویزاهای دانشجویی در استرالیا هستند نمی توانند والدینشان را از این طریق به استرالیا دعوت کنند و باید برای ویزایهای توریستی اقدام کنند.

اگر در این خصوص سوالی دارید می توانید با ما با شماره 9002 5511 (02) تماس بگیرید.

این مطلب در بخش مهاجرت به استرالیا و با برچسب . نشانه گذاری لینک لینک اصلی .

درباره محمدرضا عظیمی

محمدرضا عظیمی مشاور رسمی مهاجرت در استرالیاست و تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد دردانشگاه ملی استرالیا به پایان رسانده است. آقای عظیمی از بنیانگذاران انجمن وکلای رسمی مهاجرت ایران و استرالیاست و در حال حاضر ریاست این انجمن را بر عهده دارد.

نظرات خود را بنویسید